Diszkográfia
Jól nézünk MIKI
Jól nézünk MIKI  | Fenyő Miklós
1984
Dalok
1.
Ye-ye Mr. Yello
2.
Ibiza
3.
Roller Lady
4.
Fekete lábú indián
5.
Mexico
6.
Coco-loco
7.
Nudli kugli klub
8.
Fantomas break
9.
Csillagszemű éj
10.
Jól nézünk Miki
11.
Jön a Break
12.
Audio riadó
13.
Audio riadó (Izil Audio Mix)

Közremûködõk:

Fenyő Miklós - ének, duma (rap) 
Dáci - Ének, duma 
Dió - Duma 
Mr. Grafit - Billentyűs hangszerek 
Szenyor Tenor - szaxofon 
Oké Negró - Gitár 
Pepito - Basszusgítár 
Pergő Gergő - dob 
Patron Tom - dob

Kiadó: HUNGAROTON

A lemez később 1999-ben CD-n is kiadásra került. Az eredeti bakelit lemez hátsó borítójának grafikája eltér a CD hátoldalától. 
A CD-t Geszti péter a következő sorokkal ajánlotta:

"Itthon mostanában a Te rongyos élet, Cannes-ban: Párizs, Texas. Itthon forgalomban a kétszázezredik Ikarus busz, Londonban az ABS nevű fékrendszer. Itthon bojkottáljuk a XXIII-dik nyári olimpiát, de azért elfogadjuk az oltóanyagot a hepatitis B ellen. 
1984 Orwell helyett oh well lett a vége, hiszen a Csókkirály kocsija már nem almazöld Buick, a csaja az ülésen máshoz bújik. Fenyő Miki megelőzi a rendszerváltást, és hagyja magát megrázni az electric boogie által, felvéve azt a ritmust, amit Grandmaster Flash, Melle Mel, vagy épp a Rock Stady Crew pumpál odakinn. Könnyed -ma már tudjuk- extralight szövegírói játékossággal csavargatja a szavakat, talán elsőként felismerve, hogy a Rock and Roll swinges lüktetése és a RAP (akkor még csak BREAK) szövegtempója tud azonos is lenni. Korát megelőző, szlogengyáros technikával teremt új mitológiát: Duci Juci és Randi Andi után Roller Lady és Mr. Yellow, a Casino Twist után a Coco Loco, a Limbó Hintó után pedig a Fantomas Break teszi magát aktuálissá. Működik az ügyes Fenyő-marketing: dübörögnek a programdalok, a street-beat mozgalom alapjainak lerakása érdekében, s a kellékek bemutatása ugyanolyan átgondolt, akár Spilberg későbbi Jurassic Park -jában a műanyag dínók -véletlen- képbekerülése. Ha a zene maga kicsit idegenül is hangzik ma már, annak csak a ´80-as évekre jellemző elektronyik korszellem lehet az oka, ami aztán a korszellemekre jellemző módon csak átmenetileg járt kísérteni. Érdemes "a Fenyő" fájába vágni a fejszét. Ez a Pre-RAP lemez mindenképpen érdekes darabja lehet a váltógazda Miki munkásságának RAProspektív kiállításán, melynek címe az lehetne: Hungárián kívül is van élet."